Belépés
Fõoldal
Hírek
Keresés
Oldalak
Névjegyek
Regisztráció
Belépés
Szolgáltatások

Professzionális márványcsiszolás, polírozás, takarítás a www.amsystem.org ajánlásával
2007. jan. 3., szerda, 11.34.00 CET


Az 1996-ban alapított ÁM SYSTEM Bt. a legfejlettebb amerikai gépekkel, technológiákkal rendelkezik ahhoz, hogy az épületek belsõépítészeti szempontjából, díszeként is szolgáló márványburkolatokat, mészkõburkolatokat, a lehetõ legtökéletesebb márványcsiszolási és polírozási eljárásokkal tegye újszerûvé.Az ÁM SYSTEM folyamatosan és dinamikusan fejlõdõ professzionális gépparkjának köszönhetõen, egyedülálló és idõtálló módon, gyémántfejes márványcsiszolással varázsolja elõ a márvány, és egyéb kõzetbõl készült felületek csillogását.
Az ÁM SYSTEM által alkalmazott gyémántfejes technológiának rendkívüli elõnye, hogy 30-50%-kal gyorsabb, és 10-20%-kal olcsóbb munkavégzést tesz lehetõvé, ezáltal kiváló minõséget, gyors, pontos, kiemelt színvonalú szolgáltatást biztosít a Cég, minden megrendelõjének, magánszemélyektõl kezdve, irodaházakon át, a luxusszállodákig mindenhol versenyképes áron.
A szolgáltatás színvonalát emeli, hogy az ÁM SYSTEM felelõsség biztosítással rendelkezik.
Az ÁM SYSTEM vállalja, minden típusú márványfelület csiszolását, tisztítását, és karbantartását.


Legutóbb, a Hotel Budapest mészkõ padlózatának újjávarázslására kapott megbízást, melyet elkészülése után a megbízó teljes megelégedéssel vett használatba.

78_20070103113059_626.jpg


A képre kattintva tekintse meg az ÁM SYSTEM Bt. további képeit!

Ajánlatkérés

A Cég mottója: ÁM SYSTEM A MEGBÍZHATÓ PARTNER.
Amit a kiemelt, és hosszú referencialista is igazol: www.amsystem.org


Reméljük, megtisztel bizalmával, és Önt is mielõbb elégedett megrendelõink sorában üdvözölhetjük.

ÁM SYSTEM BT.
Tel / fax: 06-23/311-156
Mobil: 06-70/33 93-555
E-mail: info@amsystem.org
Web: www.amsystem.org

Ács Miklós ügyvezetõ igazgató
Okleveles nemzetközi épülettisztító
Master of Cleaning 2003

Referencia levél:
982_20070104124712_12.jpg

Tudnivaló a mészkõburkolatokról a mészkõ burkolóanyag keletkezésérõl.

Mészkõnek nevezzük azt a kõzetet, aminek legalább 90%-át CaCO3, azaz kalcit vagy aragonit alkotja. A fennmaradó rész fõleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag.

A mészkõ színe nagyon változatos, elsõsorban anyagi összetételétõl függ. A magas karbonáttartalmú, tiszta mészkövek fehér színûek. A szürkés árnyalatot az agyag vagy a szerves anyag okozza. Elõfordulnak magas szervesanyag-tartalmú, fekete színû, ún. bitumenes mészkövek is. Az ugyancsak gyakori sárga, vörös, barna színû mészköveket a vas-ion (Fe3+) színezi ilyenre.

A mészkõ képzõdése

A mészkõ anyagának eredeti forrása a magmás kõzetek ásványaiból származó kalcium-ion (Ca2+) és a vulkáni mûködés során a légkörbe kerülõ szén-dioxid (CO2). A földtörténeti fejlõdés során az anyag egyre nagyobb hányada származott a régebbi karbonátos kõzetek lepusztulásából, a kalcium-karbonát elsõsorban a folyók által, vízben oldott formában szállítódik a tengerekbe. A földtörténet korábbi idõszakaiban lehetõség volt a karbonátok közvetlen, vegyi úton történõ kicsapódására a tengervízbõl. Jelenleg azonban a tengervíz megnövekedett magnéziumtartalma miatt csupán a trópusi tengerek erõsen besûrûsödõ vizében figyelhetõ meg az aragonit kismértékû kiválása. A tengervízben oldott kalcium-karbonát túlnyomó részét az élõlények választják ki, mégpedig kétféle módon: * egyrészt egyes növények (pl. a zöld algák) a számukra szükséges szén-dioxidot (CO2) a vízbõl vonják ki, és ezzel kalcium-karbonát-kicsapódást idéznek elõ
* másrészt számos tengeri állat (pl. az egysejtûek, csigák, kagylók, tengeri sünök és liliomok, korallok) szilárd mészvázat épít magának. Különösen a korallok szerepe jelentõs, amelyek a sekély, jól átvilágított tengervízben hatalmas zátonyrendszereket alkotnak. A hullámverés és a zátonyon élõ állatok (fúrókagylók, rákok stb.) pusztító hatása következtében a zátony kõzetanyaga fölaprózódik, és részben a zátonyról a mélyebb tengerrészbe, részben pedig a zátony és a part közötti lagúnába szállítódik. A lerakódott törmeléket, mésziszapot az iszapfaló állatok alaposan átdolgozzák, ezért az eredeti váz maradványok sokszor teljesen megsemmisülnek. A folytonos üledék-felhalmozódás miatt egyre mélyebbre kerülõ mésziszap pedig fokozatosan mészkõvé cementálódik. A lerakódó meszes üledékek vastagsága elérheti a több száz, sõt helyenként a több ezer métert.Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
developed by Centrumnet Systems